Complete Guidance For MPSC Exams, Current Affairs, Rajyaseva, PSI, STI Exams, Job Alerts 2020

RRB Question Set 22

RRB Question Set 22

चुकीचे पद ओळखा प्रश्नसंच

1. 2, 5, 10, 50, 500, 5000.

  1.  10 
  2.  50
  3.  500
  4.  5000

Ans : 5000


 2. 306, 342, 380, 421, 462.

  1.  306
  2.  342
  3.  421
  4.  462

Ans :421


 3. 1, 4, 8, 9, 16, 25.

  1.  1
  2.  4
  3.  8
  4.  16

Ans :8


 4. 3, 5, 7, 9, 11, 13, 17.

  1.  5
  2.  9
  3.  13
  4.  17

Ans :9


 5. , 8, 9, 27, 64, 125.

  1.  1
  2.  8
  3.  9
  4.  27

Ans :9


 6. 3, 6, 11, 17, 27, 38.

  1.  3
  2.  11
  3.  17
  4.  38

Ans :17


 7. 23, 16, 12, 8, 5, 3.

  1.  3
  2.  8
  3.  12
  4.  16

Ans :16


 8. 82, 73, 64, 55, 45, 37.

  1.  37
  2.  45
  3.  55
  4.  73

Ans :45


 9. 1, 8, 25, 64, 125.

  1.  1
  2.  25
  3.  64
  4.  125

Ans :25


 10. 7, 11, 17, 23, 35, 47.

  1.  7
  2.  11
  3.  23
  4.  35

Ans :35


 11. 15, 45, 75, 100, 130, 160.

  1.  45
  2.  75
  3.  100
  4.  130

Ans :100


 12. 3, 51, 6, 41, 9, 32, 12, 21, 15, 11.

  1.  6
  2.  41
  3.  12
  4.  32

Ans :32


 13. 343, 512, 729, 1001, 1331.

  1.  343
  2.  512
  3.  1001
  4.  1331

Ans :1001


 14. 21, 23, 27, 33, 42, 51.

  1.  21
  2.  23
  3.  33
  4.  42

Ans :42


 15. 5, 24, 61, 120, 213, 340.

  1.  5
  2.  61
  3.  120
  4.  340

Ans :120


 16. 6, 18, 30, 42, 54, 60.

  1.  18
  2.  30
  3.  60
  4.  यापैकी नाही
    Ans :60

17. 0, 3, 5, 9, 15, 23, 33, 45.

  1.  0
  2.  5
  3.  15
  4.  33

Ans :0


 18. 1, 3, 8, 27, 64, 125.

  1.  1
  2.  3
  3.  8
  4.  64

Ans :3


 19. 4, 5, 6, 9, 8, 13, 10, 18.

  1.  5
  2.  9
  3.  13
  4.  18

Ans :18


 20. 51, 53, 55, 57, 59.

  1.  51
  2.  53
  3.  55
  4.  57 

Ans : 55

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

MPSC World